top of page

Tijdens mijn werk op school, kom ik regelmatig in aanraking met kinderen die een bijzondere hulpvraag hebben. Deze kinderen wil ik graag helpen hun eigen kansen, talenten en mogelijkheden te ontdekken en verder te ontwikkelen. Mijn kindercoach praktijk ga ik in combinatie met mijn werk op school en bij Kind en Zorg Zwolle uitvoeren zodat ik zelf ook blijf ontwikkelen. 

 

Werken met kinderen maakt mij enthousiast en nieuwsgierig. Niets is mooier en geeft meer voldoening dan een kind oprecht gelukkig te zien zijn. Om dit te realiseren maak ik binnen kindercoaching gebruik van mijn belangrijkste kwaliteiten/ talenten

(ook uit de Gallup Clifton Strengths test gekomen):

 

  • Empatisch

  • Aanmoediging

  • Individualisering

  • Verantwoordelijkheidsbesef en leergierigheid.

 

Deze kwaliteiten zet ik als gereedschap in tijdens mijn coaching gesprekken. Maar het belangrijkste gereedschap is het kind zelf.

Als kindercoach werk ik vanuit de mogelijkheden van het kind en bied een veilige plek waar het kind helemaal zichzelf kan zijn. Een plek om te praten, te huilen, te lachen, te mopperen, te spelen of gewoon even stil te zijn.

Het grootste geschenk dat je iemand kan geven is oprechte aandacht.

-R. Moss-

OVER IRENE

Mijn naam is Irene en samen met mijn zoon Jasper en dochter Nora, woon ik in Stadshagen, Zwolle. Ik houd van sporten, lekker eten, warmte, harmonie en plezier.

Ik ben sinds 2002 werkzaam in het speciaal onderwijs. Daar verzorg ik de weerbaarheid en Rots en Water trainingen en coach ik de leerlingen 1 op 1. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach De Kinderen Scheiden Mee, Kindercoach en gecertificeerd om de Coole Kikker sociale vaardigheids -en assertiviteits training te geven. 

bottom of page