top of page

Waar worden de coaching- sessies gehouden?

Dit wordt bij het intake gesprek in overleg bepaald. Het liefst kom ik bij jullie thuis omdat dit de vertrouwde omgeving van je kind is. Wanneer dit niet mogelijk is of het kind kiest anders, kan ik in overleg met de school op school komen.

 

Ontvang ik een verslag van de vorderingen/ sessies?

Wanneer dit gewenst is, schrijf ik aan het einde van het traject een verslag.(gelieve dit aan het begin van het traject te melden!)

 

Moeten beide gezaghebbende ouders aanwezig zijn wanneer ik mijn kind op wil geven voor het programma De Kinderen Scheiden Mee? 

Ja! Dit komt het eindresultaat ten goede.

Mocht dit niet lukken, kan het programma individueel gevolgd worden.

 

 

Er zijn meer volwassenen bang in het licht, dan kinderen in het donker.

 

– Kees van Kooten –

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe vaak komt een kind gemiddeld bij Irene Kindercoaching?

Het aantal sessies dat een kind nodig heeft is vooraf moeilijk te bepalen. Gemiddeld duurt een coaching traject 4-8 sessies. Ik streef erna het traject zo kort mogelijk te laten duren. Hoeveel precies is afhankelijk van het kind, de situatie en het probleem. Tussendoor en na afloop vind er een evaluatie plaats met de ouder(s)/begeleider.

 

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt een uur.

 

Krijg je als ouders te horen wat ik met het kind bespreek?

Omdat het vertrouwen tussen het kind en mij erg belangrijk is, stem ik altijd met het kind af wat wel en niet gedeeld zal worden. Ik zal het kind ook zoveel mogelijk zelf laten vertellen wat we tijdens de sessie gedaan hebben.Uiteraard kan je erop vertrouwen dat ik hierin een professionele houding zal aannemen en jullie altijd op de hoogte zal brengen van informatie die in het belang van het kind is.

bottom of page