top of page

Na een afgeronde sessie vraag ik ouders een (anonieme) evaluatie te schrijven.

Dit om verbeter punten voor mezelf te krijgen. Bedankt ouders voor de moeite!

Recensies:

X ( 7) wilde niet meer alleen boven zijn als ze moest slapen. Ze kreeg nare gedachten en voelde zich erg alleen. Wij als ouders raakten in een vicieuze cirkel, we bleven elke keer boven totdat ze sliep, of tot er een broer of zus boven kwam. Maar dit is geen fijne situatie. We hebben zelf meerdere dingen geprobeerd. De babyfoon kwam weer tevoorschijn, we hebben een beloningssysteem bedacht en afgesproken dat we om de paar minuten kwamen kijken. Maar het hielp niks. Toen via internet bij Irene terecht gekomen. En we zijn erg blij dat Irene in 3 sessies heeft bereikt dat X weer alleen boven wil zijn. Irene heeft dit bereikt door 1 op1 met X spelletjes te doen. En op een hele heldere en eenvoudige manier de nare gedachten van X laten benoemen en X  kreeg handvaten mee om hier goede gedachten van te maken. Wij zijn erg blij dat ze in korte tijd zoveel effect heeft bereikt!

Het was voor onze zoon fijn om met Irene aan de slag te gaan. Zij kon hem duidelijk maken wat gedachten met zijn gevoel deden en hoe hij zijn gedachten kon beïnvloeden. Elke week werden er nieuwe oefeningen gedaan waardoor er zelfvertrouwen werd opgebouwd. Van daaruit konden er stappen genomen worden en kon onze zoon zijn angsten overwinnen. Het heeft geresulteerd in een vrolijker en een op school beter functionerend kind

Ik heb Irene benaderd omdat ik graag een laagdrempelige vorm van hulp wilde voor mijn dochter D. van 7 jaar. Ik voelde als moeder aan dat D. worstelde met bepaalde gevoelens maar kon er niet achter komen wat haar nu precies dwarszat. Na een telefoongesprek met Irene, met wat ik kon verwachten van haar, hebben we de eerste afspraak gemaakt.

Het was gewoon bij ons thuis wat erg prettig was voor D. De eerste twee afspraken stonden vooral in het teken van kennismaken en aftasten. Irene was hierin erg open en hield ook gepaste afstand waardoor D. kon laten zien wie ze is.

Ze hebben spelletjes gedaan en ondertussen kletsten ze. Irene ging heel natuurlijk in op de dingen die D. vertelde. Op een gegeven moment heeft Irene met D. familieopstellingen gedaan en mede hierdoor heb ik veel geleerd over de dingen waarmee D. worstelde. Na een aantal afspraken was voor mij helder hoe ik verder moest met D. en is de hulp weer gestopt. D. vond dit heel jammer want ze genoot van de aandacht en leuke dingen die ze deden.

Ik heb de hulp van Irene als heel waardevol ervaren. Ik vind haar een vriendelijke, open, doortastende en eerlijke hulpverlener die zeker weet waar ze mee bezig is en weet hoe ze ingangen kan vinden bij kinderen.

Irene ik wens je heel veel succes bij alles wat je nog gaat doen. Bedankt voor je, zeer waardevolle, hulp.

Onze dochter(8) was geen prater. We waren ook benieuwd hoe het zal zijn. Bij de kennismaking werd er al gesproken door haar. Ze voelde zich zo snel op haar gemak bij Irene. Uniek voor ons. Na 4 sessies zagen we onze kwetsbare meid veranderen in een stoere meid. Ze heeft geleerd om sterker te zijn en grenzen leren aangeven. Wij zijn heel erg blij met de hulp van Irene.

Irene is een persoon die heel makkelijk toegankelijk is en zeer betrokken. Ze kon zich goed inleven in ons kind. Na drie sessies waren wij al geholpen. Irene zal een coaching sessie niet langer laten duren dan nodig. Tussentijds hebben er wat weken tussen gezeten zodat ons kind en wij konden oefenen en hierbij hebben wij een spel mogen lenen om samen te doen. Wij zijn heel blij dat het weer goed gaat met ons kind en dat we weer samen een opening hebben gevonden om met elkaar te praten.

Irene is een zeer prettige kindercoach. Wat voor onze 6-jarige zoon goed werkte, was dat de gesprekken bij ons thuis plaatsvonden. Dit maakt dat de gesprekken/spellen in een vertrouwde omgeving plaatsvonden (maakt het ook minder zwaar). Irene kijkt goed naar wat voor het kind en het gezin werkt en past haar adviezen aan als ze niet volledig blijken te werken. Irene is laagdrempelig voor kinderen (zeer goed benaderbaar). Met andere woorden, wij zijn zeer tevreden met Irene als kindercoach

We hebben Irene mogen leren kennen als een fijne kindercoach die meedenkt, zeer betrokken is en zeer concreet te werk gaat. Onze zoon (10) is met veel plezier bij Irene geweest. Ze heeft een leuke praktijk achter haar huis met een eigen ingang. Tussendoor kon ik even boodschappen doen. Met veel plezier ging onze zoon dan weer mee naar huis. Binnen vier keer hadden we al resultaat. Irene is laagdrempelig en is altijd tussendoor te bereiken. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren want wanneer we tijdens het oefenen thuis vragen hadden of ergens tegenaan liepen konden we haar dit vragen via de app. Eigenlijk kregen we altijd heel snel antwoord zodat wij weer verder konden. Bedankt Irene voor alles!

Irene heeft onze dochter op een ongedwongen en rustige manier benaderd, waardoor zij sterker en zelfverzekerder is geworden. Er zijn geen onnodig veel behandelingen geweest wat wij als prettig hebben ervaren.

bottom of page